Discotheken in Twente

Hier ziet u een overzicht met de meest leuke uitgaansgelegenheden waar u met Taxi Vriezenveen naartoe kunt  reizen. Onze uitgaansbussen zijn uitgerust met een radio met aux/usb aansluiting en tevens voorzien van zware audio installatie.

Autofahne-Party-Taxi

  • Uitgaansvervoer LUCKY Rijssen

Lucky The Feel Good Provider uit Rijssen is al 40 jaar een begrip in Nederland. Niet zo verwonderlijk want onze veelzijdigheid is verbijsterend. Van evenementen voor alle leeftijden tot bedrijfsfeesten: Lucky is er professioneel op ingericht om van alles een groot succes te maken.

Naamloos-1Uitgelichte afbeelding verwijderen

Reist u met ons heeft u gratis entree tot 23.59uur ! (uitgezonderd bijzondere evenementen)

Agenda Lucky

Zie de tarievenpagina

 

  • Uitgaansvervoer Dieka Markelo

 dieka

Uitgaancentrum Dieka in Markelo is iedere zaterdag geopend van 22.00uur tot 03.45uur.

Agenda Dieka

Zie de tarievenpagina

 

  •  Uitgaansvervoer Zak Uelsen

ZAK GOED

Dans en feest in Zak op 4000 vierkante meter in verschillende area’s! Bovendien stellen de dj’s zich voor met hun actuele charts!

Agenda Zak

Zie de tarievenpagina

 

  •  Uitgaansvervoer Index

index1

Met 8 verschillende area’s, 5 VIP lounges en Europa’s grootste Ice-bar inclusief bobsleebaan is een nacht Index gegarandeerd een groot feest! Veel verschillende thema avonden en grote artiesten zorgen ervoor dat er bij Index altijd wat te beleven valt

Agenda Index

Zie de tarievenpagina

 

  • Uitgaansvervoer Bays

413970

Partycentrum Bays beschikt over sfeervolle zalen waarin werkelijk alles mogelijk is, een bruisende bruiloft, een feestelijk jubileum, een spectaculair themafeest of een zakelijke meeting! Maar u kunt ook thuis genieten van de service van Bays met ons catering assortiment. Van een typisch Twentse Boer’nplank tot een stamppotbuffet, alles is mogelijk. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Tot snel bij Bays!

Agenda Bays

Zie de tarievenpagina

 

  •  Uitgaansvervoer Hengelo

 merlijn

Een club in Hengelo die niet alleen knus, warm en gezellig is, maar ook trendy en mooi? Café & Club Merlijn biedt met haar drie verschillende zalen voor elk wat wils. We beschikken over een voorcafé, zijcafé en clubgedeelte, zodat je kunt dansen of juist even rustig kunt kletsen. Maar ook als je uiteten wilt in Hengelo met een groep kun je terecht bij Merlijn.

Verder is Hengelo voorzien van een heleboel gezellige terrasjes/cafés. Voor iedereen is er wat te beleven.

Agenda Merlijn

Zie de tarievenpagina

 

  •  Uitgaansvervoer Enschede

 atak

Ontdek de veelzijdige Studentenstad Enschede, met een bruisende binnenstad met volop uitgaansgelegenheden en uitgaansclub Atak, Het Wilminktheater, bioscoop Cinestar, de vele restaurants rondom de Oude Markt.

Agenda Atak

Zie de tarievenpagina

 

  •  Uitgaansvervoer Dancing Bruins Saasveld

bruins

Het beste op weg naar gezelligheid is het ontdekken van Dancing Bruins in Saasveld.

Dancing Bruins is elke zondagavond geopend van 21.00uur tot 02.15uur.

Agenda Bruins

Online boeken tot 20.00 uur de desbetreffende avond, hierna kijken wij de mail niet meer na. Bel na 20.00 uur of we nog plek hebben op: 0613322188 

Ben je met 2 of meer personen? Zie dan onze boekingspagina voor de pendeldiensten. Pendeldienst is 15 euro (per persoon) voor een retour rit.

Zie de tarievenpagina